Oljefondet

Etter 25 år kan vi slå fast at man ikke har klart å leve opp til strategien. Holberg Fondene hadde en graf før jul se under der de antydet tidenes prognosebom.


Oljefondet Prover A Fa En Hand Pa Rattet I Tesla Aftenposten Tesla Car Tesla Tesla Motors

I den tettbygde byen er det bygninger som står for majoriteten av karbonutslippene.

. Det norske oljefondet ligger nå inne i det amerikanske eiendomsmarkedet med oppunder 550 milliarder kroner. Eiendom Jeg tilbød et beløp man ikke hadde sett i Bergen før sier investoren. Høyest mulig avkastning med moderat risiko heter det i investeringsstrategien til Oljefondet.

Dette er samme ambisjon som Jonas Gahr Støre varslet under COP26 i Glasgow. Nå har overlevende og etterlatte etter brannen i Grenfell Tower i London sendt brev til Oljefondets sjef Nicolai Tangen melder The Times søndag kveld. Han fikk nei men nå er drømmehuset endelig hans.

Det gjør det desto viktigere å trå varsomt nå så ingen kan mistenke kameraderi. Men veien til nullutslipp går gjennom påvirkning og krav ikke primært gjennom nedsalg varsler visesentralbanksjef Øystein Børsum. Oljefondet selger eiendom i New York Norges Bank Investment Management vil motta 13 milliarder kroner etter salg av kontorbygg i New York.

Oljefondet skal vi komme tilbake til men det er mer staten kan glede seg over. Det kan vise seg å. Hva er best pensjonskasse eller forsikret løsning.

Oljefondet har store aksjeposter i flere av selskaper som har tjent penger på boligbygging i London og som senere har fått prosjektene stemplet som brannfeller. Regjeringen har for 2022 lagt. Artikkellengde er 84 ord.

Betydninga av Norges Banks representantskap blei tydeleg for offentlegheita i samband med debatten rundt tilsetjinga av Nicolai Tangen som ny leiar for Norges Bank Investment Management NBIM som forvaltar Oljefondet i 2020. Oljefondet har satt seg som mål at alle selskapene i porteføljen skal være nullutslippsselskaper. Komiteens arbeidsområde er økonomisk politikk formues- og gjeldsforvaltning finansadministrasjon finansmarked regnskap og revisjon folketrygdens inntekter skatter avgifter og toll og bevilgninger til Stortinget.

Ansettelsen av Nicolai Tangen som sjef for Oljefondet ble en langtrukken affære i offentligheten hvor ansettelsesvilkårene måtte endres etter at kontrakten var signert.


Pin Pa Ninox


Odslar Bort Oljefondet Politikk


Oljefondet 2018 Movie Posters Comedy Tv Shows


Pin Pa Art Sculpture

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel